De ENTRAX EW elektrische deurdrangers zijn dé oplossing om handbediende deuren te automatiseren.

De ENTRAX

EW100 & EW400 elektrische deurdrangers

De ENTRAX EW100 & EW400 elektrische deurdrangers

Comfort en veiligheid met de ENTRAX elektrische deurdrangers

De ENTRAX EW100 en de ENTRAX EW400 elektrische deurdrangers zijn ideaal voor het automatiseren van bestaande deuren. Deze elektrische deurdrangers werken fluisterstil en bieden een perfecte combinatie van comfort en veiligheid. Ze kunnen effectief omgaan met stapeldruk en windbelasting, en blijven gemakkelijk handmatig te bedienen.

De ENTRAX elektrische deurdrangers zijn ontworpen voor intensief gebruik in zorginstellingen, wooncomplexen, kantoren en openbare gebouwen. Hun stille werking is indrukwekkend, en de ENTRAX EW400 kan zelfs zware deuren moeiteloos openen.

Met een elektrische deurdranger worden deuren automatisch geopend en gesloten, wat de toegankelijkheid en het gebruiksgemak aanzienlijk verbetert.

Fluister stille werking verbazingwekkend vermogen

Comfort en veiligheid met een ENTRAX EW100 & EW400 elektrische deurdranger

De ENTRAX EW100 & EW400 elektrische deurdrangers zijn dé oplossing om een handbediende deur te automatiseren. Een deurautomaat zorgt ervoor dat de deur automatisch opent en sluit

 • Modulair ontwerp en variabel functiebereik.
 • Fluisterstil tijdens gebruik.
 • Intelligente
  besturingseenheid.
 • De aandrijving kan zowel in trekkende- als in duwende uitvoering worden geleverd.

 • Herkent winddruk en over- of onderdruk en past de motor aan.
 • In geval van spanningsuitval functioneert de aandrijving als deurdranger.

Ervaar de eenvoud

Welke EW elektrische deurdranger
is geschikt voor jouw deur?

Wij adviseren je graag

Wij adviseren je graag

Wij adviseren je graag

ENTRAX EW100

De ENTRAX EW100 deurautomaat is geschikt voor deuren tot 140 KG.

Strak design
Gemak en comfort
Fluisterstil tijdens gebruik
Intelligente besturing

Geschikt voor
 • Deuren tot 140 KG

 • Veel bezoekersverkeer

 • Geschikt voor zorg-, woon-, kantoor- en openbare gebouwen

Onze keuze voor toegangsdeuren

ENTRAX EW400

De ENTRAX EW400 is geschikt voor zware deuren tot 250 kg en in situaties met zware windbelasting.

Strak design
Gemak en comfort
Fluisterstil tijdens gebruik
Intelligente besturing

Geschikt voor
 • Deuren tot 250 KG

 • Veel bezoekersverkeer

 • Geschikt voor zorg-, woon-, kantoor- en openbare gebouwen

 • Situaties met zware windbelasting

Draaideurautomaat installatie

Elektrische deurdrangers

Elektrische deurdrangers zijn een waardevolle toevoeging voor uw pand. Ze verbeteren niet alleen de uitstraling van uw gebouw, maar zorgen ook voor optimale toegankelijkheid, brandveiligheid en hygiëne. Bovendien dragen elektrische deurdrangers bij aan verduurzaming door onnodig energieverlies te verminderen. Ontdek de mogelijkheden van ENTRAX, dé specialist in elektrische deurdrangers.

Elektrische deurdanger installatie

Product downloads

Aansturingen

Aansturingen zijn nodig om de deurautomaat te kunnen openen. Denk hierbij aan een sleutelschakelaar, bewegingssensor, toegangscontrolesysteem of een elektrische deurdranger met knop. In een appartementengebouw wordt de centrale entreedeur meestal aangestuurd vanaf het deurintercomsysteem in de woning. Wij denken graag met u mee welke aansturingen het best bij uw situatie past.

Door het plaatsen van een deurautomaat profiteert u van een ongehinderde toegang en comfort. Een deurautomaat zorgt ervoor dat de deur automatisch opent en sluit. Door de vele mogelijkheden en accessoires is een deurautomaat mogelijk voor elke situatie. Wij denken graag met u mee in de opties die het best bij uw situatie passen. Er zijn bijvoorbeeld andere opties gewenst bij een Vereniging van Eigenaren met complex van 100 appartementen dan bij een VvE van 10 appartementen. Wij adviseren u hier graag over.

Toegangscontrole

Met een Evercom toegangscontrolesysteem worden de deuren in het appartementencomplex automatisch vergrendeld zodra ze sluiten. Personen zonder een geldige Evercom TAG krijgen geen toegang en blijven voor een gesloten deur staan.

Bewegingssensor

Wanneer een persoon het ingestelde radarveld betreedt, activeert de sensor de elektrische deurdranger automatisch. Handmatige bediening is hierdoor niet langer nodig.

Automatische deur automaten en deurdrangers
Bij ENTRAX combineren we innovatie met geavanceerde technologie in onze elektrische deurdrangers. Deze oplossingen zijn ontworpen om vrijwel geluidloos, krachtig, betrouwbaar en energie-efficiënt te functioneren. Een belangrijk voordeel is dat deuren vaak niet vervangen hoeven te worden; onze elektrische deurdrangers kunnen eenvoudig op bestaande deuren worden geïnstalleerd.

Specialist in elektrische deuren
ENTRAX is dé specialist op het gebied van elektrische deuren. Wij streven ernaar om de hoogste normen te hanteren in al onze producten en diensten.

EN16005 normering
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze oplossingen voldoen dan ook aan de EN16005 richtlijn. Deze norm verscherpt de bestaande regelgeving voor de gebruikersveiligheid van automatische deuren.

Voordelen van een draaideurautomaat / elektrische deurdranger
Een draaideurautomaat verwelkomt de bezoekers van uw pand met een gevoel van gastvrijheid door automatisch openende deuren. Dit biedt niet alleen een uitnodigende en hartelijke uitstraling, maar ook tal van andere voordelen. Draaideurautomaten zijn:

– Gebruiksvriendelijk door de bewegingssensoren
– Hygiënisch doordat u geen klink hoeft aan te raken
– Duurzaam door een barrière tegen wind en kou
– Energiezuinig, aangezien er nooit meer een deur onnodig openstaat