ENTRAX deurautomaat montage? Laat je adviseren door onze toegangsspecialisten.

Welkom bij

ENTRAX

ENTRAX is overal.

ENTRAX is specialist op het gebied van automatische deuren. Onze organisatie bestaat uit een binnendienst waar je terecht kunt met vragen of het maken van een afspraak, vragen over de planning of het doorgeven van een storing.

Verder is er natuurlijk een buitendienst waar het echte werk gebeurt, montage, service en garantie.

Ontdek onze toegangsoplossingen voor een gemakkelijk en veilige toegang tot uw gebouw.

ENTRAX | ENTRY SOLUTIONS

ENTRAX door de jaren heen

ENTRAX is al jaren actief in deze nichemarkt. Het is onze verantwoordelijkheid dat het toegangssysteem past bij de bewoner, bezoekers & beheerder van het appartementencomplex.

We staan bekend om onze hoogwaardige producten en uitstekende service. Ons team van experts kan advies geven over welke deuroplossing het beste bij uw specifieke situatie past en kan helpen bij het installeren, onderhouden en repareren van deurautomaten.

Omdat niet ieder installatiebedrijf deze specialistische kennis in huis kan hebben, worden wij ook ingezet door installatiebedrijven.

ENTRAX | ENTRY SOLUTIONS

Deurautomaat

Door het plaatsen van een deurautomaat profiteert u van een ongehinderde toegang en comfort. Een deurautomaat zorgt ervoor dat de deur automatisch opent en sluit. Handig bij een zware deur of als er dagelijks veel mensen passeren. Met een deurautomaat weet u zeker dat de deur niet onnodig open blijft staan, wat bovendien energiekosten bespaart.

ENTRAX | ENTRY SOLUTIONS

Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten? We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur.

Montage
De juiste montage is essentieel om een deurautomaat optimaal te laten functioneren.

Service
Een monteur op locatie nodig? Of kunnen we je telefonisch ergens mee helpen.

ENTRAX | ENTRY SOLUTIONS

Oplossingen voor ieder gebouw

ENTRAX deurautomaten zorgen voor een comfortabele, veilige toegankelijkheid van uw gebouw. Of u nu op zoek bent naar een deurautomaat om een binnen deur te automatiseren of zware buitendeur, wij bieden slimme toegangsoplossingen voor elk gebouw.

Veiligheid
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze deurautomaten voldoen dan ook aan de EN16005 richtlijn. Deze norm verscherpt de bestaande regelgeving voor de gebruikersveiligheid van automatische deur.

ENTRAX | ENTRY SOLUTIONS

Automatische deuropeners van ENTRAX zijn energiezuinig, geruisloos, gebruiksvriendelijk en veilig!

Als u ooit in een appartementencomplex bent geweest, heeft u waarschijnlijk een van onze producten of diensten gebruikt.