Met de ENTRAX EW400 deurautomaat en een intercomsysteem is de toegang tot uw appartementencomplex klaar voor de toekomst.

Intercomsysteem – appartementencomplex

Intercomsyteem vervangen?

Een veilige en comfortabele toegang voor bezoekers en bewoners: dat is wat iedere bewoner in een appartementencomplex wil. Een intercomsysteem is het visitekaartje van het pand. Voornemens het intercomsysteem te vervangen?

ENTRAX is gespecialiseerd in automatische deuren en ziet dat het intercomsysteem de meest voorkomende impulsgever is van de ENTRAX EW400.

Een Evercom intercomsysteem als visitekaartje voor het pand.

ENTRAX OPLOSSINGEN VOOR

Intercom systeem en deurautomaat

Wanneer een intercomsysteem is aangesloten op een deurautomaat, kan het intercomsysteem worden gebruikt om de deur op afstand te ontgrendelen nadat de bezoeker is geïdentificeerd en toestemming heeft gekregen om binnen te komen. Dit kan handig zijn in situaties waarbij de toegang tot het gebouw beperkt moet worden gecontroleerd, zoals bijvoorbeeld in appartementencomplexen, kantoren en beveiligde faciliteiten.

Het intercomsysteem kan ook worden gebruikt om bezoekers te identificeren voordat ze worden toegelaten tot het gebouw. Bijvoorbeeld, wanneer een bezoeker aanbelt bij de deur, kan de persoon binnen in het gebouw het intercomsysteem gebruiken om te spreken met de bezoeker en te vragen naar de reden van het bezoek. Als de persoon binnen het gebouw tevreden is met de antwoorden van de bezoeker, kan hij de deur op afstand ontgrendelen met behulp van de deurautomaat.

Kortom, de combinatie van een intercomsysteem en deurautomaat zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het controleren van de toegang tot een gebouw.

Deurautomaten

Stappenplan voor het vervangen van het intercomsysteem in appartementencomplexen.

Stappenplan voor ENTRAX oplossingen in appartementencomplexen.

Laat u adviseren door een specialist

Het vervangen van een bestaand intercomsysteem met behoud van de bestaande bedrading vraagt specialistische kennis en ervaring. Het vervangen van een deurbel intercomsysteem kan veel meer zijn dan alleen een vernieuwing van de apparatuur. Het is de kans om het systeem te moderniseren en het gebouw beter te beveiligen tegen ongewenst bezoek.

Deurintercom B.V.

Deurintercom B.V. installeert toegangstechnieken & beveiligingssystemen waarmee de toegang tot appartementencomplexen veilig en comfortabel worden gemaakt. Oplossingen die bewoners en bezoekers dagelijks een veilig en zeker gevoel geven.

INTERCOM VERVANGEN?

“Een intercom en deurautomaat zijn het visitekaartje van een gebouw, en zorgen voor een veilige en efficiënte doorstroming van mensen.”

Met de ENTRAX EW400 deurautomaat is de toegang tot uw appartementencomplex klaar voor de toekomst.

Video intercom systemen

Met een video intercom kunt u zien wie er aan uw deur staat voordat u besluit om de deur te openen. Dit is vooral handig als u niet verwacht dat er iemand komt, of als u zich zorgen maakt over ongewenst bezoek.

Advies & offerte

Deurintercom B.V. levert en installeert intercomsystemen waarmee de toegang tot uw gebouw veiliger kan worden gemaakt wordt geautomatiseerd.

Evercom DM2 in het appartement

Evercom; een eenvoudig en modern tweedraads deurintercomsysteem, waarbij het ontwerp is geïnspireerd op de eenvoud met de functies die passen bij de tijd van nu.

“Samen werken met de oplossingen van ENTRAX heeft onze VvE’s veel gebracht. De bewoners zijn zeer te spreken over de draaideurautomaten”

R. van Stralen

VvE Beheerder

Het vervangen van een bestaand intercomsysteem met behoud van de bestaande bedrading?
Ja, het vervangen van een bestaand intercomsysteem terwijl de bedrading intact blijft, is mogelijk, maar vraagt specialistische kennis en ervaring.

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het vervangen van een intercomsysteem, zoals de compatibiliteit van de nieuwe intercom met de bestaande bedrading, het vermogen van de bedrading om de stroomvoorziening van het nieuwe systeem te ondersteunen, en het identificeren van eventuele bedrading problemen welke moeten worden opgelost voordat de nieuwe intercom kan worden geïnstalleerd.

Daarom is het aanbevolen om het vervangen van een bestaand intercomsysteem met behoud van de bestaande bedrading over te laten aan een professionele en ervaren installateur. Een professionele installateur kan het oude systeem nauwkeurig evalueren, de beste oplossing bieden voor het nieuwe systeem, eventuele bedrading problemen oplossen en zorgen voor een probleemloze installatie en werking van het nieuwe systeem.