Met de ENTRAX EW400 deurautomaat is de toegang tot uw appartementencomplex klaar voor de toekomst.

Deurautomaat – appartementencomplex

Deurautomaat – appartementencomplex.

Een veilige en comfortabele toegang voor bezoekers en bewoners: dat is wat ieder bewoner in een appartementencomplex wil. De ENTRAX EW400 & ENTRAX EW100 deurautomaat zijn dé oplossing om een bestaande deuren te automatiseren. Open eenvoudig de automatische deur wanneer je met zware boodschappen of een rollator komt aan lopen.

ENTRAX deurautomaten zijn fluisterstil tijdens gebruik en biedt bewoners en bezoekers veel gemak en comfort. Wij geven advies, monteren en sluiten de deurautomaat aan op de gewenste aansturing.

ENTRAX OPLOSSINGEN VOOR

VvE’s & Appartementen-complexen

Een automatische deur bij uw entree is zeer gebruiksvriendelijk. Denk hierbij aan bewoners die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of een scootmobiel besturen. Door het eenvoudig openen van de automatische deur kunnen zij op een eenvoudige manier de toegang betreden.

De bediening kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een sleutelschakelaar waarbij men dezelfde sleutel als de woning kan gebruiken of een taglezer waarbij men een druppel voor de lezer houdt of misschien wel een afstandsbediening waarbij de deur met één druk op de knop opengaat. Er is altijd een juiste oplossing te bedenken voor elke situatie.

Wat kost een deurautomaat met installatie?
Het realiseren van een automatische deur is per situatie verschillend. Zo is er verschil in grootte en zwaarte van de deur, gewenste bediening, veiligheidsopties, bestaande situatie en ga zo nog maar even door. Een deurautomaat op uw bestaande deur kost ongeveer de € 2.500 excl. btw. Dit is inclusief alle materialen, arbeid en voorrijkosten. Zie hier meer informatie in ons blog >”Wat is de prijs van een deurautomaat met installatie?

Deurautomaten

Stappenplan voor ENTRAX oplossingen in appartementencomplexen.

Stappenplan voor ENTRAX oplossingen in appartementencomplexen.

1. Aanvraag

We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden, onze producten of onze werkwijze. Vraag vandaag nog een een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen.

2. Advies & Offerte

U ontvangt een offerte + advies conform de situatie, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit. Een technisch adviseur komt langs om er zeker van te zijn dat het project goed kan worden uitgevoerd en bespreekt de laatste details.

3. Installatie

De monteurs zorgen voor de beste installatie zodat je altijd gegarandeerd bent van perfect werkende deurautomaat en afwerking. De oplevering van de ENTRAX oplossingen is vaak in één dag.

4. Service

Onze automatische deuren staan voor kwaliteit en bedrijfszekerheid. Tevens bieden wij u een klantenservice voor al uw vragen die uw problemen herkent en oplost. Onze servicemonteurs zijn daarbij essentieel. Zij zijn tenslotte, met de compleet op het installatie en onderhoudswerk ingerichte bedrijfsauto’s, ons visitekaartje.

ENTRAX – ENTRY SOLUTIONS

Verbeter de toegang en beveiliging tot uw complex met onze automatische deuren.

Met de ENTRAX EW400 deurautomaat is de toegang tot uw appartementencomplex klaar voor de toekomst.

Gemak en comfort met de ENTRAX deurautomaten.

Het compacte en moderne design van ENTRAX deurautomaten zijn de ideale oplossing voor automatisering van bestaande handbediende draaideuren.

Entreedeuren

De hoofdtoegang van een gebouw is de ontvangstdeur voor bewoners, gasten en de eyecatcher van het gebouw. De ENTRAX EW400 heeft een verbazingwekkend vermogen om zware deuren te doen bewegen.

Tussendeuren

Denk aan alle deuren in een appartementencomplex. Deuren naar de fietsenstalling, berging, parkeerplaats, tuin, galarijen en noem maar op. De ENTRAX EW100 is de automaat die alle deuren doet bewegen.

Draaideurautomaat installatie

Automatische deuren

Automatische deuren zijn een waardevolle toevoeging voor uw pand. Ze geven uw gebouw niet alleen een unieke uitstraling, maar waarborgen ook de toegankelijkheid, brandveiligheid én hygiëne. Daarnaast dragen automatische deuren bij verduurzaming omdat ze onnodig energieverlies reduceren. Ontdek de mogelijkheden van ENTRAX, dé specialist in automatische deuren.

Oplossingen van ENTRAX

Deze VvE’s gingen u voor

“Samen werken met de oplossingen van ENTRAX heeft onze VvE’s veel gebracht. De bewoners zijn zeer te spreken over de draaideurautomaten”

R. van Stralen
VvE Beheerder

“We zijn erg blij dat we deurautomaten hebben laten installeren in ons gebouw. Onze bewoners zijn zeer positief dat de deur automatisch open gaat”

Joop Goedbloed
Technische commissie VvE

“Voor zowel onze bezoekers als bewoners een mooie oplossing. Onze fietsenstalling is bereikbaar via de entree, dus het is een stuk eenvoudiger nu”

Ria van Doorn
VvE

“Naast de entree deur hebben we ook de deuren naar de bergingen geautomatiseerd. Hierdoor is ons hele pand geschikt voor rolstoelgebruikers”

de heer M. van Vloot
VvE voorzitter

Waarom kiezen voor een automatische draaideur?

Automatische draaideuren zijn ontzettend populair. En dat is niet gek. Ze zorgen niet alleen voor een warm welkom, ze maken het leven een stukje makkelijker. De aanwezigheid van een elektrische deuropener draagt bij aan het behoud van zelfstandigheid voor ouderen en hulpbehoevenden, en vergemakkelijkt de toegang voor bezoekers. Bezoek kan eenvoudig binnenkomen zonder dat iemand de deur voor hen hoeft te openen. Of je nu een (klein)kind bent of een mantelzorger, met een druk op de juiste knop – bijvoorbeeld de intercom in de gemeenschappelijke ruimte of de deurschakelaar in de portiek – ben je binnen no time binnen in het appartementencomplex. Tegelijkertijd biedt het systeem bescherming tegen ongewenst bezoek, door deze net zo gemakkelijk buiten te houden.

Ook op plekken waar invalide of mindervalide mensen komen is een draaideurautomaat van uitzonderlijk grote waarde. Reguliere deurdrangers zijn vaak te zwaar om prettig te kunnen open. Een automatische draaideur biedt uitkomst.

Wat is een deurautomaat?

Een draaideurautomaat is, simpel gezegd, een blok met daarin een elektromotor. Aan dit blok zit een zwenkarm met een knik erin. De zwenkarm zit aan de ene kant aangesloten op het blok, aan de andere kant op de deur. In het blok zit de (elektrisch aangedreven) motor die, wanneer geactiveerd, de zwenkarm, en daarmee de deur, in beweging brengt. De deur draait automatisch open: een draaideurautomaat.

Elektrische deuropeners

Dankzij elektrische deuropeners kunnen mensen die hulpbehoevend zijn zelfstandig blijven wonen. Met een druk op de knop kunnen deuren automatisch geopend en gesloten worden. Deze geautomatiseerde deuren bieden talloze voordelen, zoals gemakkelijke toegang tot het appartementencomplex en andere ruimtes in het complex.  met behulp van een elektrische deuropener en moeiteloos openen van zware deuren in de entree.

Wmo, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning

De overheid en gemeenten erkennen de aanzienlijke voordelen van automatische deuren voor zelfstandig wonen. Om die reden worden veel van deze hulpmiddelen gestimuleerd en vergoed via de Wmo, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Lees meer informatie in ons blog > “Automatische deuropener via de WMO?”