De ENTRAX EW deurautomaten zijn dé oplossing om handbediende deuren te automatiseren.

De ENTRAX

EW100 & EW400 deurautomaten

De ENTRAX EW100 & EW400 deur-automaten

Comfort en veiligheid met de ENTRAX deurautomaten

De ENTRAX EW100 & de ENTRAX EW400 deurautomaten zijn uitermate geschikt om bestaande deuren te automatiseren. Beide automaten zijn fluisterstil tijdens gebruik en de perfecte keuze voor toepassingen waarbij hoge eisen worden gesteld aan comfort en veiligheid. De automaat compenseert de stapeldruk en windbelasting en blijft toch gemakkelijk handmatig te openen.

De ENTRAX automaten zijn ontwikkeld voor deuren met veel bezoekersverkeer in zorg-, woon-, kantoor- en openbare dienstverleningsomgevingen. De fluisterstille werking is indrukwekkend waarbij de ENTRAX EW400 een verbazingwekkend vermogen heeft om zware deuren te openen.

Een deurautomaat zorgt ervoor dat de deur automatisch opent en sluit.

Fluister stille werking verbazingwekkend vermogen

Comfort en veiligheid met een ENTRAX EW100 & EW400 deurautomaat

De ENTRAX EW100 & EW400 deurautomaat is dé oplossing om een handbediende deur te automatiseren. Een deurautomaat zorgt ervoor dat de deur automatisch opent en sluit

 • Modulair ontwerp en variabel functiebereik.
 • Fluisterstil tijdens gebruik.
 • Intelligente
  besturingseenheid.
 • De aandrijving kan zowel in trekkende- als in duwende uitvoering worden geleverd.

 • Herkent winddruk en over- of onderdruk en past de motor aan.
 • In geval van spanningsuitval functioneert de aandrijving als deurdranger.

Ervaar de eenvoud

Welke EW deurautomaat
is geschikt voor jouw deur?

Wij adviseren je graag

Wij adviseren je graag

Wij adviseren je graag

ENTRAX EW100

De ENTRAX EW100 deurautomaat is geschikt voor deuren tot 140 KG.

Strak design
Gemak en comfort
Fluisterstil tijdens gebruik
Intelligente besturing

Geschikt voor
 • Deuren tot 140 KG

 • Veel bezoekersverkeer

 • Geschikt voor zorg-, woon-, kantoor- en openbare gebouwen

Onze keuze voor toegangsdeuren

ENTRAX EW400

De ENTRAX EW400 is geschikt voor zware deuren tot 250 kg en in situaties met zware windbelasting.

Strak design
Gemak en comfort
Fluisterstil tijdens gebruik
Intelligente besturing

Geschikt voor
 • Deuren tot 250 KG

 • Veel bezoekersverkeer

 • Geschikt voor zorg-, woon-, kantoor- en openbare gebouwen

 • Situaties met zware windbelasting

Draaideurautomaat installatie

Automatische deuren

Automatische deuren zijn een waardevolle toevoeging voor uw pand. Ze geven uw gebouw niet alleen een unieke uitstraling, maar waarborgen ook de toegankelijkheid, brandveiligheid én hygiëne. Daarnaast dragen automatische deuren bij verduurzaming omdat ze onnodig energieverlies reduceren. Ontdek de mogelijkheden van ENTRAX, dé specialist in automatische deuren.

Draaideurautomaat installatie

Product downloads

Aansturingen

Aansturingen zijn nodig om de deurautomaat te kunnen openen. Denk hierbij aan een sleutelschakelaar, bewegingssensor of toegangscontrolesysteem. In een appartementengebouw wordt de centrale entreedeur meestal aangestuurd vanaf het deurintercomsysteem in de woning. Wij denken graag met u mee welke aansturingen het best bij uw situatie past. Vervolgens mailen wij u de totaal offerte met de mogelijkheden.

Door het plaatsen van een deurautomaat profiteert u van een ongehinderde toegang en comfort. Een deurautomaat zorgt ervoor dat de deur automatisch opent en sluit. Door de vele mogelijkheden en accessoires is een deurautomaat mogelijk voor elke situatie. Wij denken graag met u mee in de opties die het best bij uw situatie passen. Er zijn bijvoorbeeld andere opties gewenst bij een Vereniging van Eigenaren met complex van 100 appartementen dan bij een VvE van 10 appartementen. Wij adviseren u hier graag over.

Toegangscontrole

Met een Evercom toegangscontrolesysteem zijn de deuren in het appartementencomplex automatisch vergrendeld als de deur dicht valt. Iemand zonder een geldige Evercom TAG krijgt geen toegang en staat voor een gesloten deur.

Bewegingssensor

Wanneer een persoon het ingestelde radarveld binnengaat, activeert deze sensor de deurautomaat. U hoeft de deurautomaat dus niet langer handmatig te schakelen.

Automatische deur automaten
ENTRAX staat voor innovatie en techniek. We passen de nieuwste technologie toe in onze deurautomaten. Daardoor zijn de ENTRAX automaten vrijwel geluidloos, sterk, betrouwbaar en bovenal energiezuinig. Het grote voordeel is dat een deur vaak niet vervangen hoeft te worden, want de automaten kunnen vrijwel op iedere deur worden geïnstalleerd.

Specialist in automatische deuren
ENTRAX specialist op het gebied van automatische deuren.

EN16005 normering
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze oplossingen voldoen dan ook aan de EN16005 richtlijn. Deze norm verscherpt de bestaande regelgeving voor de gebruikersveiligheid van automatische deuren.

Voordelen van een draaideurautomaat
Met een draaideurautomaat verwelkomt u de bezoekers van uw pand met een warm gevoel door deuren die automatisch opengaan. Het staat uitnodigend en hartelijk. Daarnaast biedt een draaideurautomaat nog veel meer voordelen. Draaideurautomaten zijn:

– Gebruiksvriendelijk door de bewegingssensoren
– Hygiënisch doordat u geen klink hoeft aan te raken
– Duurzaam door een barrière tegen wind en kou
– Energiezuinig, aangezien er nooit meer een deur onnodig openstaat