Automatische deuren bedrijven

Geschreven door

Max Bergen

Deurautomaat specialist

  • Aantal minuten leestijd: 3,7

Geschreven door

Max Bergen

Deurautomaat specialist

Automatische deuren bedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbaar automatische deuren bedrijf voor de installatie en het onderhoud van hoogwaardige deurautomaten? Wij zijn uw gespecialiseerde partner voor het automatiseren van bestaande deuren in uiteenlopende omgevingen zoals VvE’s, appartementencomplexen en gebouwen met veel bezoekersverkeer. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor oplossingen die zowel comfort als veiligheid bieden.

Onze ENTRAX deurautomaten, zoals de ENTRAX EW100 en ENTRAX EW400, zijn speciaal ontwikkeld om bestaande deuren te automatiseren en voldoen aan de hoogste standaarden. Deze fluisterstille automaten zijn perfect voor omgevingen waar comfort en veiligheid van groot belang zijn. Zo compenseren ze bijvoorbeeld stapeldruk en windbelasting, terwijl ze toch gemakkelijk handmatig te openen blijven. Dit maakt ze ideaal voor wooncomplexen, zorginstellingen en andere drukbezochte gebouwen.

Met het ENTRAX EW400 model kunnen zelfs zware deuren moeiteloos geopend worden, waardoor onze deurautomaten geschikt zijn voor diverse situaties waarin gebruiksgemak en toegankelijkheid voorop staan. Als bedrijf gespecialiseerd in automatische deuren bieden wij niet alleen installatie, maar ook volledig onderhoud, zodat u zorgeloos kunt genieten van een optimaal functionerende automatische deur.

Kies voor een betrouwbare partner en verhoog de veiligheid en het comfort van uw gebouw met onze innovatieve oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten. Wij staan klaar om u als toonaangevend automatische deuren bedrijf van dienst te zijn! > Vraag direct een offerte aan!

Tekst gaat door onder de foto

Installatie bedrijf automaten

De installatie van onze deurautomaten wordt snel en efficiënt uitgevoerd door een deskundige team, geheel afgestemd op uw wensen en de specifieke eisen van uw gebouw. Of het nu gaat om een nieuwe installatie of het aanpassen van een bestaande deur, wij zorgen ervoor dat uw automatische deur binnen korte tijd operationeel is, zonder dat u hinder ondervindt. Onze maatwerkoplossingen garanderen een naadloze integratie met de bestaande situatie en verhogen direct de toegankelijkheid en het gebruiksgemak.

Binnendeuren
Bij binnendeuren wilt u dat de automatisering zo onopvallend mogelijk is. Het is prettig als de deurautomaat stil werkt en geen storend geluid produceert bij het openen en sluiten, wat vroeger vaak het geval was bij hydraulische systemen. Mogelijk gebruikt u binnenshuis een drukknop of sensor om de draaideur te bedienen, zodat u zich veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen.

Onze draaideurautomaten zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals leefcirkels in zorginstellingen. Ze zijn standaard inzetbaar als vluchtweg en kunnen zelfs op brandwerende deuren worden gemonteerd. Dit komt door de mechanische sluitveer, die bij calamiteiten en stroomuitval de functie van een zelfsluitende deurdranger overneemt. > Bekijk meer informatie over draaideurautomaten.

Buitendeuren
Geautomatiseerde draaideuren in buitengevels worden vaak blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Vooral wind kan een grote invloed hebben op de werking en veiligheid van deze deuren. Hoe weet een deurautomaat bijvoorbeeld of hij een kwetsbare persoon niet moet beknellen of juist iemand veilig doorgang moet verlenen, zelfs bij het openen tegen een stevige najaarsstorm in?

Om ongelukken te voorkomen, is de wettelijk verplichte draaiveldbeveiliging volgens EN16005 van toepassing. Deze zorgt ervoor dat, zelfs bij krachtige automaten, de veiligheid gewaarborgd blijft. Er zijn diverse soorten deurautomaten beschikbaar, variërend van standaardoplossingen voor reguliere buitendeuren tot modellen die speciaal zijn ontworpen voor extreem windgevoelige locaties. Voor vrijwel elke situatie is er een geschikte oplossing te vinden. > Bekijk meer informatie over draaideurautomaten.

Lees door met onze andere blogs

Vergelijkbare berichten

Lees door met onze andere blogs

Vergelijkbare berichten